Escape room beschikbaar
Escape Game disponible

Te doen

Bezoeken

Redu: gezellig snuisteren tussen oude en nieuwe boeken in het bekende boekendorp. Je kan er ook wandelen, frambozen plukken of een artisanaal papierfabriekje bezoeken.

Euro Space Center: voor grote en kleine geïnteresseerden in ruimte en ruimtevaart bied het Euro Space Center mooie tentoonstellingen en activteiten.

Wildpark van St-Hubert: al eens een everzwijn van héél dichtbij gezien? Je kan er letterlijk wandelen tussen de reeën, everzwijnen en ander wild.

Kasteel van Lavaux St-Anne: een echt kasteel met taferelen uit de middeleeuwen. Ook de tijdelijke tentoonstellingen zijn vaak origineel. In het park kan ook gewandeld worden.

Brasserie La Troufette: in Bastogne ligt deze kleine maar smaakvolle brouwerij.

La Bergerie d'Acremont: een herder van belgische melkschapen waar met liefde en passie melk en wol worden verwerkt. 

Safraan kweker: onze buurvrouw kweekt safraan en geeft daar graag een woordje uitleg over.

Zweefvliegen kan vanuit St-Hubert. Geregeld worden initiatievluchten aangeboden.

Het arboretum van de Fourneau St-Michel: een wandeling door de vele opmerkelijke soorten kan gecombineerd worden met een bezoek aan het museum.

Een map met de volledige beschrijving over deze en nog andere mogelijke activiteiten ligt ter beschikking in het huis.

 

Wandelingen

rechstreeks vanuit het huis kan u het bos instappen. u kan daar met de kaart uitgebrijd wandelen. Als u stil bent is er een grote kans om dieren te zien.

Vanuit Maissin (op 4 Km) starten verschillende goed aangeduide wandelingen vanaf de kerk, waar ook de auto kan geparkeerd worden.

La promenade des nutons (Libin) is een gemakkelijke wandeling (20 min). Enkele kabouters wandelen daar ook, goed kijken dus! (ideaal voor kinderen tot 6 jaar).